Over Styled4U

Styled4U is een gecertificeerd en zelfstandig stylingsbureau en gespecialiseerd in verkoopstyling. Spin in het web is Ineke Reinders.

Ineke REindersStyling en restylen hebben altijd de interesse van Ineke gehad. In haar jonge jaren heeft Ineke bij haar toenmalige werkgever ruime ervaring opgedaan met het herinrichten van grote modezaken uiteraard met als doel meer klanten te trekken. Dit heeft ze jarenlang succesvol gedaan tot het tijd werd voor de volgende stap.

Balans

Ineke volgde een opleiding tot visagiste en ook in dit werk is de combinatie van kleur met stijl een vanzelfsprekendheid. Hierbij is het ook een zaak om balans te brengen zowel in kleur als stijl.

Ineke over balans: “Er moet balans zijn want zonder raak je de weg kwijt. Balans vind je in de natuur, je hebt balans in je leven nodig en dus ook in je woning”.¬† Dit betekent dat er bij het stylen van een woning ook altijd sterke aandacht voor balans is.

Kernwaarden

Ineke heeft duidelijke kernwaarden: open en duidelijk, professioneel en creatief. Door haar oog voor detail en gevoel voor sfeer weet zij met kleine veranderingen uw huis optimaal te presenteren voor een snellere en betere verkoop. Met haar energie en enthousiaste manier van werken weet ze haar klanten te motiveren om met hun huis aan de slag  te gaan met als doel de optimale presentatie.